Omistaja hylkäsi Amorin Don Beniton kunnalliselle tarhalle yhdessä toisen galgon kanssa. Todennäköisesti omistajalla ei ollut enää käyttöä koirille. Amoria on käytetty metsästykseen ja sen jälkeen pentukoneena, saaden pentueen toisensa jälkeen. Voisi luulla että tämmöisen kohtelun jälkeen Amor olisi surullinen eikä luottaisi ihmisiin, mutta yllättävää kyllä Amor on ystävällisin ja iloisin galgo mitä voit tavata. Amor rakastaa ihmisiä ja muita koiria. Ei kuitenkaan sovellu kissakotiin. Tyttö on aina iloinen ja onnellinen. Ehkä Amor miettii, että koska elämä ei ole kohdellut hyvin, niin nyt hän ainakin nauttii loppuelämästään. On noin 65-70cm. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 15.3.2015