Andy jahtaa perheen toista kissaa ja tästä syystä etsii kissatonta kotia.

Nykyisen kodin kertomaa:

Andy on kaikin puolin aivan mahtava koiraveijari. Andy ottaa kaikki uudet asiat rohkeudella ja ilolla vastaan. Herra ei paljoa pienistä hätkähdä. Pesut, harjaukset, hampaiden tarkistukset ja muut antaa tehdä tosi hyvin. Poika on ollut alusta asti sisäsiisti, tarpeet tekee hienosti ulos. Andy osaa päivät olla rauhassa kotona ja nukkua puksuttaakin tyytyväisenä kunnes ihminen palaa kotiin, eli eroahdistusta ei ole ollenkaan. Mitään tuhoja ei myöskään ole tehnyt.
 
Andy on iloinen kaveri joka tykkää kovasti ihmisten seurasta ja puuhailee mielellään ihmisen kanssa, mutta osaa myös hienosti rauhoittua. Lenkillä uusien hajujen nuuskuttelu on aivan parasta. Andy on lisäksi erittäin miellyttämishaluinen ja onkin oppinut todella nopeasti istu ja odota komennot. Pehmolelujen repiminen ja niillä leikkiminen kuuluvat myös tämän toffeekirsun mielipuuhiin.
 
Andyllä on hieman jahtiviettiä. Lenkillä pyrkii jonkin verran lentoon lähtevien lintujen tai jänisten ja vastaavien perään, mutta ei kuitenkaan vauhkoonnu liikaa. Tästä on kuitenkin tullut ongelmia perheen kahden kissan kanssa joita Andy pyrki jahtaamaan. Tätä on saatu hillittyä, mutta perheen toinen kissa stressaa Andyn läsnäoloa todella vahvasti, siksi Andy joutuu etsimään toisen kodin.
 
Andy sujahtaa varmasti monen tyyppisen perheen elämänrytmiin. Lapsistakin Andy tuntuu pitävän ja koirakaverit ovat Andyn mielestä aivan ihania eikä ärhentelevätkään koirat saa Andyä hermostumaan. Pienten koirien perään saattaa kuitenkin hieman pyrkiä

Andy on pelastettu kunnalliselta tarhalta, jossa se kyhjötti vain häkin nurkassa. Kun Andy saapui Malagan tarhalle, muuttui sen olemus kokonaan. Pelko katosi ja se sopeutui tarhalle hyvin. Andy vaikuttaa tasapainoiselta, kiltiltä, hellyyttävältä ja leikkisältä pojalta. Andy nauttii ihmisten seurasta ja tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Poika kävelee melko hyvin myös hihnassa. Andy on noin 50cm ja 20kg.

Katso video

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotjaana

PVM 00.00.0000