Assi, alkuperäiseltä tarhanimeltään Vane, on löydetty teollisuusalueelta kolmen pentunsa kanssa. Assi on melko rauhallinen bodequero. Se tulee loistavasti toimeen toisten koirien kanssa ja on muutenkin hienoluonteinen tyttö. Vane on n.45cm ja painaa n.12kg. 

Assi on tullut Suomeen kesällä 2012 ja joutuu nyt vaihtamaan kotia. Nykyinen koti kertoo:

Assi on kaunis kuin kukkanen, nopea kuin salama ja kiltti kuin enkeli.Tämän koiran kanssa ei muuta tarvitse kuin nauttia yhdessä olosta.Assi on tullut suomeen elokuussa eli aika tuore suomalainen.
Assi tuli uuteen kotiin varovaisesti mutta innokkaana. Ensimmäisenä iltana se nukahti eteiseen tasuupyyhkeen päällle ja jossain vaiheessatuli makuuhuoneeseen omaan koppaansa. Seuraavana iltana se ei suostunutolemaan kopassa joka oli sänkyni vieressä joten vein kopan olohuoneeseenja sinne se onkin asettunut. Päivät yksin kotona on sujunut täysinmutkitta, yhtään pissavahinkoa ei ole tullut ja naapurit eivät olekuulleet mitään itkua tai haukkumista.Lenkillä Assia vähän jännittää takaa tulevat autot ja toiset koiratei kauheesti kiinnosta. Metsässä Assi rentoutuu täysin ja päästelee huolettomasti pitkin sammalia ja kaivaa hiiriä. Uskallan päästää Assin metsässä irti, se tulee heti luokse kun viheltää. Yleensä eiedes tarvitse viheltää, Assi pitää itse huolen kyllä siitä etteieksy.
Luonteeltaan Assi on SUPER kiltti, vähän varovainen mutta ei varautunut.Se ei tunkee väkisin ihmisiä tervehtimään mutta haistelee kyllä jos jokunätisti juttelee. Välillä Assi säikähtää hätäisiä liikkeitä  jalapsista pysyy erossa jos ovat kovaäänisiä, muuta olenkin neuvonutlapsia olemaan kyykyssä ja juttelemaan ja silloin Assi menee haistelemaanja vaikuttaa kiinnostuneelta.Kaiken kaikkiaan Assi on hieno neiti, osaa aina käyttäytyä ja onerittäin salonkikelpoinen. Ei kovin helposti riehaannu mutta hepuleitasaa lenkillä päivittäin. Kotona saattaa minuutiksi erehtyä leikkimään jos oikeen yllyttää.

Syy miksi luovun Assista on että työtilanteeni muuttuessa on vaikeaaantaa Assille tarpeeksi huomiota. Asun yksin enkä saa apua koiran hoitoonjoten on reilumpaa että Assi pääsee kotiin missä jalkossakin saapaljon lenkkiä ja syliaikaa! Tämä koira elää onnellisestisilityksillä, lenkeillä, omalla pedillä ja ruoalla!

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 00.00.0000