Astor on todennäköisesti Jack Russel terriermix. Kun Astor oli pentu, annettiin hänet joululahjaksi eräälle tytölle niin kuin Espanjassa on tapana. Muutaman kuukauden päästä tyttö ei enää halunnut pitää koiraa joten Astor joutui tarhalle. Astor on valloittava ja leikkisä nuori poika, joka tykkää juosta ja touhuta. Astor tykkää olla ihmisen seurassa ja olisikin varmasti oivallinen seurakoira. Astor on melko aktiivinen, ja siitä saisikin varmasti hyvän lenkkikaverin. Poika tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja kävelee nätisti hihnassa. Astor on noin 40cm ja 10kg.

Ennen tarhalle tuloa Astor oli hetken kotihoidossa ja kotihoitaja kertoo seuraavaa: Astor osaa olla nätisti yksin kotona, ei pure tavaroita eikä hauku. Poika tykkää leikkiä palloilla ja on tosi tottelevainen. Jos Astor tekee jotain kiellettyä ja sitä kieltää niin uskoo heti. Astor on myös sisäsiisti.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 27.05.2014