Poliisi toi Atenean tarhalle maaliskuussa 2013 ja siitä asti tyttö on etsinyt sitä omaa kotia. Atenea on aktiivinen ja leikkisä, joka tykkää juosta leikkialueella. Se tulee hyvin toimeen häkkikaverinsa kanssa, joka on rauhallisempi kuin Atenea. Atenea on käynyt kävelyllä tarhan ulkopuolella ja on käyttäytynyt hyvin. Se noudattaa käskyjä eikä sinkoile ympäriinsä. Tyttö rakastaa ihmisiä, ja haluaakin olla hellittävänä ja rapsuteltavana. Pallon heittely hellyyden lomassa on myös mukavaa Atenean mielestä. Atenea on ystävällinen tyttö, joka kaipaisi jo vihdoin omaan kotiin. On noin 60-65cm ja 30kg.  

Katso video

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 05.07.2015