Atlas ei ensimmäisenä ole kiipeämässä syliin kun sen häkkiin menee mutta tykkää ihmisistä. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Atlas on n.50 cm ja painaa n.17kg.

ATLAS KOTIHOIDOSSA SUOMESSA

Kotioloissa ollessaan Atlas on reipastunut ja pojasta on kuoriutunut leikkisä ja iloinen nuori pojanviikari. Atlas rakastaa touhuta ulkona, ja nauttii kun saa haistella ja juosta pihalla. Hihnassa kävely onnistuu hyvin ja yksinolot ovat sujuneet ilman tuhoja. Muiden koirien kanssa on tullut mainiosti toimeen.

11.1.2013

Atlas on ollut hoidossa nyt noin neljä kuukautta. Aluksi Atlas ei niin välittänyt ihmisistä mutta nykyään illan hämärtyessä Atlas kömpii mielellään syliin hellittäväksi. Kovasti Atlas tykkää leikkiä hoitopaikan nuoren uroksen kanssa ja heillä onkin omat leikkinsä ja touhunsa. Atlas kuitenkin sopii paremmin perheeseen missä on vain yksi tai kaksi muuta koiraa. Liian suuressa laumassa Atlas ei välttämättä aina osaa rentoutua.

Muiden koirien kanssa vapaana ollessaan Atlas on tullut hyvin luokse. Vapaana juokseminen onkin Atlaksen lempipuuhaa mutta tarkkana pitää kuitenkin olla metsästysvietin takia mitä Atlakselta podencomaiseen tapaan löytyy.

Tassuihin koskemista ja kynsien leikkaamista joutuu vielä harjoittelemaan. Atlas kun ei ole tottunut että niihin kosketaan.

Atlas on kotihoidossa Vihdissä ja poikaan pääsee tutustumaan halutessaan. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 19.07.2012