×

Varoitus

JFolder: :files: Polku ei ole kansio. Polku: /home/espanjan/public_html/images/koirat/Koirannimi

×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/koirat/Koirannimi

Galgo-mix Balboa adoptoitiin pentuna tarhalta, mutta on nyt noin vuoden ikäisenä ja ilmeisesti liian isoksi kasvaneena tuotiin takaisin Protectoralle. Tyttö on tosi ihmisrakas ja avoin koira, joka nyt kovasti kärsii tarhalla olosta. Balboa kävelee nätisti hihnassa, on sisäsiisti ja matkustaa rauhallisesti autossa. Koirapuistossakin tyttö on rauhallinen ja seurailee koko ajan ihmistä.

Balboa on noin 60 cm korkea ja painaa noin 25 kiloa.

{gallery}koirat/Koirannimi{/gallery}

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 28.02.2013