Baloo löytyi Malagan kaupungin laitamilta keskellä kuuminta kesää, jossa se etsi varjoa, ruokaa ja varsinkin vettä. Tarhalle saapuessa se oli laiha ja kuivunut. Ensimmäinen asia mitä poika teki oli, että se joi kaiken veden mitä sille tarjottiin. Baloo on erittäin iloinen ja ystävällinen koira. Se tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, tykkää leikkiä ja juosta. Kun se näkee ihmisen, alkaa häntä heilua ja odottaa se innokkaasti että pääsee tervehtimään ja leikkimään. Baloota on viety tarhan ulkopuolelle ja se on käyttäytynyt nätisti. Autossa Baloo on rauhallinen ja rento, tarkkaavaisesti seuraa kaikkea mitä ikkunasta näkee. Baloo on hyväluonteinen ja sopisi todennäköisesti myös lapsiperheeseen. Sitä on helppo käsitellä ja on oppivainen. Baloo on noin 40-45cm ja 9-10kg.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 29.07.2015