Noin 9v. narttu

Bambille etsitään myös kotihoitopaikkaa!

Tarha-ajoista Bambi on muuttunut rohkeaksi koiraksi, se ei ole pelännyt supikoiraakaan vaan puolustautunut siltä.  Bambi on elänyt myös kissojen kanssa, joten niiden kanssa se tulee hyvin toimeen. Lapsia Bambi hieman karttaa, liekö ollut huonoja kokemuksia jo Espanjan ajoilta. Muutoin kaikki ihmiset on sen mielestä ihania ja Bambi tuleekin heti tilaisuuden tullen rapsuteltavaksi vaikka syliin. Nykyisessä kodissa ongelmaksi on tullut Bambin metsästysvietti. Se elää nyt maaseudulla jossa metsästys on nyt alkanut. Metsästä kuuluvat laukaukset ja nenään leijaileva riistan haju saa Bambin sekaisin ja se yrittää väkisin metsään. Yöt se nukkuu rauhassa ja viihtyy kotona ihmisten kanssa. Bambille sopiva koti ei siis ole ihan maaseudulla, varsinkaan metsästys-alueen lähellä. Ihanteellisin koti olisi omakotitalossa taajamassa tai vähän sen ulkopuolella. Bambi on 52cm korkea hoikka tyttö.

Tarhakuvaus

Kuulumisia alkuajoilta Suomesta

Video tarhalta-ajalta

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 31.05.2016 / 10.09.2016