×

Varoitus

JFolder: :files: Polku ei ole kansio. Polku: /home/espanjan/public_html/images/Koirat/Bandida

×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Koirat/Bandida

Bandida on yksi kahdestatoista koirasta, jonka omistaja kuoli. Aluksi Bandida on hieman ujo mutta jo muutaman minuutin kuluttua reipastuu. Bandida on suhteellisen rauhallinen, iloinen, ihmisrakas ja reipas. Koska Bandida on elänyt muiden koirien kanssa, olisi varmaan hyvä jos uudessa kodissa olisi koirakaveri. Bandida on noin 35-40cm ja painaa noin 10kg.

{gallery}Koirat/Bandida{/gallery}

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 20.07.2013