Baxterin elämä tarhalla on ollut todella raskasta. Sitä on siirrelty häkistä toiseen, mutta aina sen kimppuun hyökätään. Baxter ei puolustaudu, se on liian alistuva. Viime kerralla kolme koiraa hyökkäsi sen kimppuun, jokainen eri puolilta. Keinot alkavat tarhalla olla vähissä, kukaan ei tiedä mitä tehdä. Tilaa on vähän, koiria on paljon, liian paljon. Baxter kaipaisi kipeästi omaan kotiin, turvaan, ennen kuin sen käy huonosti. Baxter on kiltti ja rauhallinen koira. Se tykkää leikkiä pallolla, se tykkää juosta, mutta vain jos kukaan ei häiritse. Muuten se vain makoilee vieressäsi, että kukaan ei kiusaisi. Baxter on noin 50cm ja 20-22kg.

3.10.2015 Baxter saapui kotihoitoon Suomeen

13.10.2015 Kuulumisia kotihoidosta: Baxter on ollut nyt luonani kotihoidossa reilun viikon ja ehtinyt valloittaa sydämeni. Sisäsiisteys alkaa pikkuhiljaa sujumaan, mutta vahinkoja tapahtuu edelleen esim. pitkän työpäivän aikana tai aamulla, jos en ole ollut tarpeeksi nopea viemään ulos. Yöt jaksaa pidättää ilman ongelmia. Baxter on rauhallinen ja kiltti koira, joka rakastaa hellyyttä sekä läheisyyttä ja nukkuukin mielellään vieressä mahdollisimman lähellä ihmistä. Baxter ottaa erittäin hyvin kontaktia ja lenkillä kulkee upeasti hihnassa vetämättä, muita koiria huomioimatta. Hieman pienemmät kiltit koirat kiinnostavat kovasti ja Baxter haluaisikin mielellään leikkiä niiden kanssa. Baxter on joissakin tilanteissa hieman arka, mutta herkkujen avulla sen saa tekemään mitä vaan, esimerkiksi imuriin tottui hetkessä, kun oli herkkuja tarjolla. Baxterilla olisi hyvä olla kiltti ja reipas koirakaveri, jonka seurassa varmasti pieni arkuuskin katoaisi. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta.

Baxter puistossa

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 06.09.2015