Benny on löytynyt kadulta josta päätyi Malagan tarhalle. Benny oli tarhalla hyvin masentunut ja tuli Suomeen reipastumaan ja etsimään omaa kotia. Benny on kotihoidossa Vantaalla. Benny on noin 6kg ja 30cm uroskoira. 

Benny hyvin rauhallinen ja aika huomaamaton koira. Makailee hyvin paljon itsekseen. Reipastumista tapahtuu joka päivä enemmän ja enemmän, häntää on jo kotihoitopaikassa heilutettu, ruokaa kerjätty ja katsekin kirkastumaan päin. Bennyssä on kuitenkin paljon surumielisyyttä, ja välillä olemus on hyvin lannistunut. Bennyä tekisi mieli vain pitää sylissä, helliä ja kertoa että maailma on ihan kiva paikka ja hänestä pidetään nyt huolta. Tykkää olla kainalossa rapsutettavana, mutta vielä ei tse tule hellyyttä pyytämään. Muihin koiriin ei ota kontaktia juuri ollenkaan, eikä leikikkään. Ulkoilee hyvin varovaisesti vasta, mutta osaa tehdä hätänsä ulos. 

Bennystä tulee varmasti aivan ihana koira, kun elämän ilo palautuu kunnolla. Todella suloinen pikkarainen. Passin mukaan ikää on 8v mutta voi olla hieman vanhempikin, tosin hyvinkin voi nuortua olemukseltaan monta vuotta reipastuessaan. Benny menee varmasti hyvin myös ainoana koirana, tai rauhallisen koiran kaverina. Bennylle haetaan rauhallista elämää viettävää kotia, jolla on aikaa panostaa Bennyn reipastumiseen eläkevuosilleen Suomessa. Oma pieni piha, lämmin peti, oma ihminen ja hyvää ruokaa - siinä tämän pikkukoiran eläkepäivien resepti. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotkati

PVM 17.10.2013