Bigotes pelastettiin pentuna Malagan kunnalliselta tarhalta. Pojasta on nyt kasvanut iso ja komea koira, jonka soisi pitkän tarhalla olon jälkeen löytävän oman kodin. Se on noin 70 cm korkea ja painaa noin 25-30 kiloa. Bigotes tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja kävelee nätisti hihnassa. Kiltti, avoin ja sosiaalinen poika, joka tykkää leikkiä pallolla ja toisten koirien kanssa.

5.11.2012

Bigotes etsii uudelleen kotia.

Bigotes tuli Suomeen lokakuussa 2012. Ongelmaksi nykyisessä kodissa on muodostunut Bigoteksen pelko miehiä kohtaan, sekä laumatoverin puuttuminen. Bigotes on kiltti ja rauhallinen, mutta tarvitsee kodin, jossa on reipas koirakaveri. Kodin ei tarvitse olla miehetön, mutta pelkästään miehen koiraksi Bigotes ei pelkonsa takia sovi.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 29.05.2015