Bilma on nuori, hieman jonkinlaista paimenkoiraa muistuttava hyvin kaunis koira joka haettiin kunnalliselta tarhalta. Todella hyväluonteisen oloinen koira joka tuli iloisena mutta kauniisti ihmisen luokse. Ystävällinen, sosiaalinen sekä hyvin oppivaisen oloinen tyttö joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja tykkää leikkimisestä. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla samanhenkistä koiraseuraa tytölle. Bilma kävelee nätisti hihnassa.Tytöstä voisi mahdollisesti olla myös harrastuskoiraksi kunhan saa peruskoulutuksen kuntoon. Bilma on noin 55-60cm korkea ja painaa noin 20-24 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 02.06.2014