Bimbo nyk. Hevi sai kodin Suomesta noin kaksi vuotta sitten mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin.

Nykyisen kodin kertomaa

Hevi on erittäin kiltti, mutta jonkin verran arka poika. Arkuutensa takia ei sovi perheeseen missä on pieniä lapsia. Ainoaksi koiraksi voisi sopia hyvin. On kovin hellyydenkipeä ja ihmisrakas. Hevi kävelee nätisti hihnassa ja on sisäsiisti. Lenkillä tervehtii iloisesti muita koiria ja viihtyy hyvin koirapuistossa. Vapaana juokseminen on kuitenkin Hevin lempipuuhaa.

Vanha kuvaus tarhalta

Tämä todella symppis noin 1-2- vuotias uros on ollut tarhalla jo pennusta saakka. Bimbo on ystävällinen ja ihmisrakas poika joka tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa ja kissoihinkin suhtautuu ystävällisesti. Bimbo tykkää kovasti leikkiä sekä ihmisten, että muiden koirien kanssa ja kävelee nätisti hihnassa. Bimbo on noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kiloa.

Katso video

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotjaana

PVM 16.01.2013 / 25.12.2015