Birra on adoptoitu pikkupentuna Malagan tarhalta, jonne se nyt palautettiin kun eivät enää pystyneet tai halunneet huolehtia koirasta. Birra on masentunut häkissään, mutta piristyy hiukan kun se pääsee kävelylle. Kuvistakin voi nähdä eron millainen tyttö on tarhalla tai sitten ex-kodin ottamissa kuvissa. Birra on tarhalla tosi rauhallinen, mutta se on varmaankin masennusta ja tyttö muuttuu varmasti iloisemmaksi kun pääsee omaan kotiin.

Kiltti ja ystävällinen tyttö on joka tapauksessa ja osaa kävellä nätisti hihnassa. Toisten koirien kanssa myös tulee hyvin toimeen. Voisi kuvitellan tytön olevan myös sisäsiisti kun on pennusta asti kodissa asunut. Birra on noin 45 cm korkea ja painaa noin 13-15 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 12.08.2012