×

Varoitus

JFolder: :files: Polku ei ole kansio. Polku: /home/espanjan/public_html/images/Koirat/Blade

×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Koirat/Blade

Arviolta noin 2-vuotias, pienikokoinen Blade löytyi kadulta. Poika oli aluksi arka, mutta on reipastunut kovasti ja on todella symppis ja ihmirakas koira. Poika on podenco, mutta vaikuttaa rotuisekseen todella rauhalliselta. Toki varmasti jonkin verran reipastuu, mutta tällä hetkellä sen lempipuuhaa on sylissä olo. Poika tulee todella hyvin toimeen muiden koirien kanssa; myös lapsiin suhtautuu ystävällisesti. Blade on noin 35 cm korkea ja painaa noin 7 kiloa.

{gallery}Koirat/Blade{/gallery}

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 25.11.2013