Noin 4-5 -vuotiaan Blancan on hylännyt tarhalle omistaja, jolla ei ollut varaa viedä koiraa takaisin kotimaahansa. Blanca on aika masentunut tarhalla ja tarvitsisi pikaisesti kodin. Tyttö on todella kiltti, tottelevainen, hiljainen, rauhallinen ja kävelee nätisti hihnassa. Blanca tulee tosi hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Blanca on noin 40-45 cm korkea ja painaa noin 13 kiloa.

KATSO VIDEO 

13.11.2014 Blanca lensi kotihoitoon Suomeen

Blanca oli tullessaan hieman arka ja surullisen oloinen. Hyvin pian Blanca on kuitenkin tullut iloisemmaksi. Sisällä välillä ilahtuu niin kovasti, että pyörii kuin elävä, valkoinen hyrrä. Useimmiten on kuitenkin sisällä hyvin hiljaa, nukkuu omalla paikallaan.
Ulkona on selvästi reippaampi, kulkee korvat pystyssä, kuuntelee ja haistelee. Kävelee nätisti hihnassa, ei vedä, eikä välitä ohikulkijoista. Koirien ohittamiset sujuvat hyvin, autot tai muut eivät aiheuta mitään reaktiota.
Blanca tulee toimeen sekä urosten että narttujen kanssa. Ihmistenkään kanssa ei ole ongelmaa, vaikka onkin aika varovainen tehdessään tuttavuutta. Lapsista Blanca tykkää ja mieluusti onkin lapsen rapsutettavana.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 26.10.2014