Bubby nykyisin Bobby sai kodin Suomesta keväällä 2013, mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin koirasta riippumattomista syistä. 

Nykyisen kodin kertomaa:

Sairastumisen takia joudumme luopumaan kaikista lemmikeistämme. Bobby on tullut meille Espanjan koirien kautta 5.4.2013. Bobby on hyvin lempeä ja hellyydenkipeä koira, joka rakastaa lämpimässä paikassa lekottelua. Rauhallinen luonne, paitsi innostuessaan tykkää tanssahdella. Bobby ei pelkää autossa oloa, ilotulitusraketteja yms. On asunut omakotitalossa maalla kolmen kissan ja yhden koiran kaverina ja tullut juttuun kaikkien kanssa todella hyvin. Kissoja ei ole koskaan edes yrittänyt jahdata (edes ulkona) ja vaikka kissa nukkuisi hänen petissään menee muualle nukkumaan eikä häiritse kissaa. Yhdeksän vuotiaan tyttäremme kanssa tulee myös erinomaisesti toimeen. Pitää kovasti toisista koirista eikä yhdenkään koiran kanssa ole ollut ongelmia. Bobby ei ole millään lailla dominoivaa tyyppiä. On täysin sisäsiisti, pärjää työpäivät hyvin kotona ja osaa kävellä remmissä. Vesisade ja kylmä ei ole pojan mieleen ja silloin lyhyemmät lenkit ovat selvästi mieleisiä. On saanut juosta meillä isolla aidatulla pihalla, joka päivä ainakin kolme kertaa, jotta on saanut juosta kunnolla. Ei ole varastanut ruokaa pöydiltä vaikka nenä pöydälle yltääkin eikä muutenkaan ole ahne ruuan perään. Ikää pojalla on noin 7 v. Perusterve on ollut aina, yhtä mahapöpöä ja pissatulehdusta lukuun ottamatta, ei allergioita tai muutakaan.

Vanha kertomus Bobbystä:

Bubby on yksi Galgoille koti! projektin koirista, kotihoidossa Helsingissä minne pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. 

Kotihoitajan kertomaa 22.3.2013:

Bubby-galgo saapui meille kotihoitoon 19.3.2013. Näiden muutaman päivän perusteella ei ole pojasta kyllä mitään negatiivista sanottavaa. Heti sujahti meidän 5 pienemmän nartun sekaan ihan ongelmitta, ei kiusaa eikä ole mustasukkainen. Näiden päivien aikana Bubby on suurimmaksi osaksi vain nukkunut, joten täysin ei olla vielä pojan luonteeseen päästy tutustumaan. On kuitenkin sisätiloissa todella rauhallinen. Toki voi olla vielä matkaväsymystäkin ja tarhaelämästä toipumista. 

Bubby on sosiaalinen sekä ihmisten että toisten koirien kanssa. Häntä heiluu jatkuvasti. Tykkää kyllä rapsutuksista ja paijailuista, mutta ei niitä aktiivisesti kerjää. Vaikuttaa olevan huumorintajuinen, välitön, avoin ja rohkea galgo-poika. Hihnassa kävelee nätisti ja koirapuistossakin osasi käyttäytyä hienosti. Tuli toimeen vieraiden koirien kanssa, sekä narttujen että urosten. Juoksenteli iloisena muiden mukana, pysyi hyvin aitojen sisäpuolella ja lähti nätisti mukaan kun poistuttiin. Vietistä ei vielä ole tietoa, kun ei olla ulkona törmätty kurreihin tai jänöihin.

Bubby on ollut lähes 100% sisäsiisti. Ruuan jälkeen täytyy heti päästä ulos, mutta aamulla jaksaa nukkua vaikka kuinka pitkään ilman hätää. Ei ole mikään merkkailija sisällä eikä ulkona. 

Yksinoloa ei pieniä hetkiä lukuun ottamatta olla kokeiltu. Ensimmäinen yö oli vaikea, kun Bubby olisi halunnut olohuoneesta makkariin meidän ihmisten luo. Jaksoi vinkua ja vankua tuntikaupalla, mutta jossain vaiheessa ymmärsi, että hän nukkuu muiden hauvojen kanssa siellä ja se on ok. Sen jälkeen on nukkunut yöt rauhassa olohuoneessa. Tänään kauppareissun ajan seurattiin poikaa kamerasta ja nukkui senkin ajan rauhassa lähes liikkumatta.

Ennakkotietojen mukaan Bubby olisi noin. 4-5 vuotias, mutta passin mukaan vasta 2. Vaikea näin lyhyen tuttavuuden perusteella sanoa, mikä on totuus. Hampaat ainakin on oikein hyvässä kunnossa. Korkeutta pojalla on 68cm, painosta ei tietoa (varmaan päälle 20kg). Hieman saisi vielä massaa tulla.  

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 22.03.2013 / 28.02.2016