Boby hakee uutta kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Poika on ollut Suomessa yli kolme vuotta. Boby on noin 6-vuotias, kooltaan noin 55cm ja 25kg.  

Koira on kotihoidossa Turun lähellä Nousiaisissa, kotihoitaja kertoo:

Boby on kovin miellyttämisenhaluinen, nopea oppimaan ja tykkää harjoitella erilaisia temppuja. Boby oli alussa hieman stressaantunut, ei oikein malttanut olla aloillaan vaan seurasi minua aina kun liikuin. Nyt on jo tottunut, että kun nousen ja Boby on lähdössä perään, niin uskoo kun sanon ettei tarvitse seurata ja jää rauhallisesti aloilleen. Boby tottelee hienosti, metsässä juoksee vapaana ja vihellyksestä tulee heti luokse. Bobysta ei ole sohvaperunaksi ja pojalle olisikin hyväksi sellainen koti, jossa harrastettaisiin jotain tai jossa Boby saisi purkaa energiaansa esimerkiksi pitkillä metsälenkeillä vapaana juosten. Kerrostaloon Boby ei sovi, koska saattaa haukkua käytävän ääniä. Boby oppii erittäin nopeasti ja on halukas tekemään uusia asioita. Jos ei ole aktiviteettia Boby tylsistyy. Boby on sisäsiisti ja tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa. Bobysta saa itselleen uskollisen ja luotettavan huippu koiran.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 31.08.2012