Bonzo, on vuonna 2013 syntynyt komea pitbull uros. Poika on ihmisrakas, aktiivinen ja leikkisä. Bonzolle parasta olisi päästä ainoaksi koiraksi. Kissakotiin ja toisen uroksen kanssa sitä ei luovuteta. Bonzolle etsitään kotia, jossa on kokemusta tämän tyyppisistä koirista. Bonzo on noin 50cm ja 25-30kg. 

20.4.2015  Bonzo saapui kotihoitoon Suomeen

8.5.2015 Bonzo vaihtaa kissattomaan kotihoitopaikkaan.

16.5.2015 "Viikko kotihoitoa takana ja Bonzo sopeutuu uusiin oloihin joka päivä paremmin. Bonzosta on myös paljastunut haasteellisuutta, esim. remmikäyttäytymisessä on vielä reilusti opittavaa. Poika kärsii myös pienestä eroahdistuksesta.  Pelot ja arkuudet tuovat lisänsä tähän haasteellisuuteen. Mutta tässä koirassa on haasteiden lisäksi oma suloinen puolensa. Bonzo haluaa olla kaikessa mukana ja kaipaa myös hellyyttä. Koirasta tulee täydellinen lenkkikaveri kunhan remmikäyttäytyminen saadaan kuntoon. Tässä on hieno, mutta raakile koira osaavaan ja aktiiviseen kotiin."

Bonzo sopisi parhaiten kotiin, jossa on pihaa ja luontoa kodin ympärillä, sillä kotihoitajan mukaan se silminnähden nauttii ulkoilusta metsässä ja rentoutuu maaseudun rauhassa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 28.02.2015