Kuvaus tarhalta:

Todella ihmisrakkaita ja sylissä viihtyviä tyyppejä.. Nämä chihumixit joutuivat tarhalle kun omistaja joutui vanhainkotiin. Pikkuiset voivat todella huonosti tarhalla ja pääsivätkin onneksi kotihoitoon Espanjassa. Molemmat ovat todella ihmisrakkaita ja sylissä viihtyviä tyyppejä ja vaikuttavat siltä, että niillä on vaan hyviä kokemuksia ihmisistä. Kävelevät nätisti hihnassa, ovat melkein sisäsiistejä ja tulevat hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Jordan ja Canela etsivät yhteistä kotia, sillä ovat kuin paita ja peppu. Jordan on uros ja Canela tyttö ja molemmat ovat kastroituja. Ikää on 6 ja 7-vuotta ja kokoa noin 20 cm ja 3 kiloa.

Canela ja Jordan tulivat Suomeen keväällä 2012 ja joutuvat vaihtamaan kotia itsestään johtumattomista syistä. Koirat etsivät kotia yhdessä, ja ovat tavattavissa PK-seudulla. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotkati

PVM 31.12.2012