Hiukan makkaramallisella, kadulta löydetyllä Cesarilla on ikää noin 3-vuotta. Poika on ensin hiukan arahko, mutta kun tutustuu niin haluaa koko ajan olla ihmisen lähellä. Rauhallisen ja hiljaisen oloinen poika, joka tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Poika kävelee suht. nätisti hihnassa, vaikka selvästi ei ollut siinä aikaisemmin kävellyt. Cesar on noin 35-40 cm korkea ja painaa noin 15 kiloa.

13.1.2014 Cesar lensi kotihoitoon Suomeen

Cesar on ollut nyt muutaman päivän kotihoidossa Suomessa ja kaikki on mennyt hyvin. Kotihoitopaikan muiden koirien ja kissojen kanssa ei ole ongelmaa. Yksinolot ovat myös sujuneet ongelmattomasti. 

20.2.2014 Cesar palautui kotia etsiviin uudessa kodissa ilmenneen eroahdistuksen vuoksi.

9.3.2014 Cesar on rauhallinen ja hyvin ihmisrakas poika. Ei ole ensimmäisenä syöksymässä syliin vaan tarkkailee hetken mutta tuttuun ihmiseen kiintyy kovasti ja haluaisi aina olla ihmisen lähellä. Ei ole arka, rentoutuu nopeasti myös vieraiden kanssa ja tykkää olla rapsuteltavana. Kotihoitopaikassa tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa mutta menisi varmasti myös ainoana koirana. Ihanan rento kainaloinen sohvalle ja reipas lenkkikaveri pitkille lenkeille samassa paketissa! Cesarilla on voimakas eroahdistus joka uuden kodin tulee huomioida. Kärsivällisellä, positiivisin keinoin eroahdistusta kouluttamalla Cesarista kuoriutuu varmasti uskollinen, rakastava ja reipas herrasmies!

2.4.2014 Cesarin kanssa on ahkerasti harjoiteltu kotona yksinoloa ja huomattavaa edistystä on tapahtunut. Kyseessä ei ole siis lainkaan toivoton tapaus.

Katso video video2 video3

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 18.08.2013