Champ on yksi neljästä sisaruksesta, jotka noin 6 viikon ikäisinä saapuivat Kimin tarhalle. Sisarukset ovat todennäköisesti jonkinlaisia pointterimixejä. Champ on komea, kiltti ja leikkisä poika. Champ tarvitsee aktiivisen kodin, jossa olisi hyvä olla myös koirakaveri, koska Champ on tottunut elämään sisarustensa kanssa. Champ on noin 50cm ja 20kg. 

8.9.2015 Champ sai kodin noin pari viikkoa sitten Suomesta, mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin. Arka ja varovainen poika tarvitsee kodin, jossa ymmärretään positiivista vahvistamista sekä aran koiran sopeuttamista kotielämään. Kävelee jo kauniisti taluttimsessa ja haukkuu lähinnä vain pelästyessään. Oikeilla otteilla Champista saa mahtavan ja luottavan ystävän.

12.9.2015 Champ sai kotihoitopaikan Turusta

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 25.02.2015 / 08.09.2015