Pieni mäyräkoirapoika Charlie löytyi kadulta, omistajaa ei löytynyt, eikä sillä ollut sirua. Se tuotiin Kimin tarhalle, mutta siellä se pelkäsi niin ettei uskaltanut liikkua eikä syödä, joten se pääsi Espanjassa kotihoitoon. Uudessa kotihoitokodissa pikkumiehestä on alkanut kuoriutua erittäinen iloinen ja eläväinen nuuhkunenä, joka rakastaa läheisyyttä ja kaikkia ihmisiä. Vieraat koirat edelleen pelottavat varovaista Charlieta, mutta hoitokodin mopsi-poikiin se tottui parissa päivässä. Nyt muutaman viikon jälkeen se jo uskaltaa pienen tutustumisen jälkeen mennä nuuskuttelemaan ulkona muitakin koiria. Pieni energiapakkaus sopisi hyvin harrastavaan perheeseen, joko ainoaksi koiraksi tai pehmeän koirakaverin velipojaksi. Se tulee toimeen myös lasten kanssa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 04.11.2014