Chica ja kultainennoutaja Charlie kuuluivat eräälle 80 -vuotiaalle espanjalaiselle rouvalle. Rouva oli sen verran huonossa kunnossa, ettei pystynyt enää huolehtimaan koirista, joten koirat päätyivät Kimin tarhalle maaliskuussa 2014. Charlie on varattu Englantiin ja nyt Chica etsii kotia Suomesta. Chica on todella hellyyttävä tyttö. Hieman on arka ihmisiä kohtaan, mutta makupalojen avulla tuli luokse. Chica vaikuttaa melko rauhalliselta ja hieman ujolta tytöltä, joten myös rauhallinen koti saattaisi olla tytölle sopiva. Chica on noin 55cm ja 20-22kg.

23.12.2014 Chica lensi kotihoitoon Suomeen

Terveisiä Chican kotihoidosta Suomesta!

Chica on ollut nyt kotihoidossa neljä päivää, ja on osoittautunut aikas reippaaksi tapaukseksi. On hyvin huomionkipeä, koko ajan pitäisi tyttöä rapsutella, maharapsutukset ovat kovin mukavia. Vieraat Chica on ottanut uteliaasti vastaan ja on mennyt heti silitettäväksi. Ulkona liikutaan reippaasti häntä pystyssä ja vauhti on kova. Vieraita koiria Chica ei ole vielä tavannut, mutta vastaantulevista koirista Chica ei ole erityisen kiinnostunut. Ohi menevien ihmisten perään pitää välillä tehdä nuuhkaisu. Tyttö on erittäin perso ruualle, joten tyttöön saa hyvin kontaktia ulkona, tulee välillä jopa itse sitä tarjoamaan. Tarpeetkin tyttö on ensimmäistä päivää lukuunottamatta tehnyt ulos. Vielä emme ole uskaltaneet haavan takia viedä Chicaa koira-aitaukseen juoksemaan, mutta sitten kun tyttö on terve, niin luultavasti vauhti on hirmuinen. Chican useista leikkikutsuista huolimatta, ei toinen koiramme ole vielä hänelle lämmennyt, mutta Chica osaa antaa toiselle myös rauhan.

Chica siis näin alustavasti vaikuttaa hyvin sopeutuvaiselta ja fiksulta tytöltä. Vaikka Chicalle jouduttiin pistämään kauluri haavan takia, niin siihenkin tyttö nopeasti tottui. Yksinoloa täytyy kyllä paljon harjoitella tytön kanssa. Yleisesti tyttö on ollut hyvin iloinen ja nukkuu yöt rauhallisesti

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 27.05.2014