chisco hei1

Pieikokoinen, kovasti snautseria muistuttava Chisco löytyi Malagan kaduilta. Chisco kävelee nätisti hihnassa, antaa nätisti käsitellä itseään ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Chisco on noin 40 m korkea ja painaa noin 7-8 kiloa.

Chisco Suomessa:

Ihanan kiltti, iloinen, vilkas ja leikkisä pieni koiraherra joka nyt vielä vasta toisena päivänä kotihoidossa on vielä hieman levoton mutta osaa jo myös rauhoittua omalle paikalleen. Rakastaa sohvalla ihmisen vieressä makoilua. Ulkona vetää jonkun verran vielä hihnassa mutta suhteellisen hyvin kuitenkin kulkee ja sisäsiisteys on vielä harjoitusvaiheessa mutta muuten kaikki sujuu hyvin.

Chisco on tällä hetkellä pelkkää luuta ja nahkaa eli ilmeisesti muut koirat tarhalla ei ole antaneet sen syödä. Ruokahalu on tosi hyvä joten eiköhän pian saada vähän lihaa luitten päälle. Kissoista Chisco ei tunnu välittävän yhtään koska kotihoitopaikan kissa saa olla aivan rauhassa. Ainakaan vielä ei tunnu olevan hirveetä eroahdistusta kun on jätetty yksin, tosin hoitopaikassa on toinen koira kaverina eli ihan yksin se ei joudu olemaan.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 17.06.2012