Chispa on yksi niistä isoista ja näkymättömistä koirista, jota kukaan ei huomaa. Surullista, että tämä komea ja älykäs koira on joutunut olemaan jo pitkään tarhalla, vain sen takia, että on niin tavallisen näköinen. Kunpa joku edes hetkeksi pysähtyisi sen luokse, jotta huomaisi ulkonäön lisäksi myös pojan luonteen. Chispa on älykäs koira, joka osaa joitain komentoja, eikä ole unohtanut niitä vaikka onkin ollut tarhalla jo pidempään. Chispa rakastaa palloleikkejä ja vettä. Sen kanssa onkin käyty rannalla, josta on nauttinut kovasti. Chispa tunnistaa nimensä ja tulee luokse kutsuttaessa, toiveissaan saada rapsutuksia. Tulee pääsääntöisesti toimeen muiden koirien kanssa ja tällä hetkellä jakaa häkin vanhemman nartun kanssa. Chispa vaikuttaa rennolta tilanteessa kuin tilanteessa eikä tunnu arkailevan mitään. Pojalla tuntuu olevan vielä kovasti elinvoimaa, joten sen olisi aika jo päästä rakastavaan kotiin. Chispa on noin 55-60cm ja 28-30kg.

Katso video 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotjaana

PVM 08.11.2015