Chuck tuli Malagan tarhalle noin kuuden kuukauden ikäisenä. Nyt poika on noin neljän vuoden ikäinen, ystävällinen ja energinen kaveri, jossa saattaa olla hiukan galgoa joukossa. Chuck tuli hyvin toimeen myös tarhalla vierailevien lasten kanssa. Myös toisten koirien kanssa Chuck tulee hyvin toimeen. Poika on noin 50 cm korkea ja painaa noin 16-18 kiloa.

17.2.2014 Chuck lensi kotihoitoon Suomeen.

Kotihoitopaikka kertoo:

Chuck on ollut meillä nyt kotihoidossa 1,5 viikkoa ja on tämän lyhyen tuttavuuden perusteella todella hyväkäytöksinen ja suloinen tapaus.

Poika on sisätiloissa hyvin rauhallinen, lähinnä lepäilee omissa oloissaan toisessa huoneessa. Lähtee kuitenkin aina innoissaan lenkille muiden mukana ja hihnassa käyttäytyy todella hyvin. Ei vedä eikä välitä vastaantulevista koirista. Omalla pihalla Chuck tykkää spurttailla koirakavereiden kanssa ja onpa muutama leikkiaskelkin otettu, mutta muuten ei juuri välitä toisista koiristamme (viisi narttua). Poika on myös sisäsiisti.

Chuck on hieman arka ja lähinnä se näkyy siinä, että lähestyy ihmisiä ensin hyvin varovaisesti ja saattaa säikkyä äkkinäisiä liikkeitä tai ääniä. Ei ole kuitenkaan millään tavalla aggressiivinen ja tykkää kovasti rapsutuksista ja huomiosta, vaikka ei sitä välttämättä tule itse pyytämäänkään. Pojan saa kyllä innostumaankin juttelemalla iloisella äänellä ja leikittämällä pehmolelulla tai muulla. Silloin alkaa häntä heilua ja leuat loksua. Se on Chuckin oma hauska tapa, napsutella hampaita yhteen ollessaan iloinen.

Hoitotoimenpiteet sujuvat pojan kanssa hyvin. Muutamaan kertaan on käyty pesulla ja alkujännityksen jälkeen nauttii siitä. Kynsien leikkuuta on kokeiltu hurjan pitkien takakannusten kanssa, sellaisetkin pojalta löytyy. Ruoka on tähän asti maistunut lähinnä iltaisin, mutta pikkuhiljaa on aamullakin jotakin maisteltu. Painoa on onneksi ihan hyvin.

Chuck on alusta asti nukkunut muutaman oman koiramme kanssa eri huoneessa ja se on sujunut hyvin. Joskus saattaa hieman vinkua kun ovi suljetaan, mutta se loppuu pian. Samalla tavalla on sujunut lyhyet ?yksinolot?. Poika tuntuu kyllä ottavan mallia reippaista koirakavereistaan ja sellainen voisi olla hyvä löytyä myös tulevasta kodista. Toisaalta arkaa koiraa ymmärtävä ja rohkaiseva omistaja, sekä satunnaiset koirakaverit voisivat ajaa saman asian.

Chuck on kotihoidossa Länsi-Helsingissä, jonne saa poikaa tulla sovittaessa tapaamaan.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 08.01.2014