Tarhalle saapui viimeisillään tiineenä oleva koira joka sai pennut heti tarhalle päästyään; Cinderella on yksi näistä pennuista. Kiltti, älykäs, ihmisrakas ja hellyydenkipeä nuori podenco-tyttö, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Cinderella ei ikinä rähjää muille vaan on enemmänkin alistuva. Cinderella on elänyt koko nuoren ikänsä tarhan suojissa, joten huonoja kokemuksia ihmisistä ei ole, mutta kotielämään ja arkeen totuttelu voi viedä aikaa. Cinderella on sivuilla kotia etsivien Elroyn ja Elin sisko. Cinderella on noin 40-45cm korkea ja painaa 10-12 kiloa. 

4.12.2014 Cinderella lensi kotihoitoon Suomeen

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 10.11.2014