Noin 8-10kk. narttu

Claudia kuului ei toivottuun pentueeseen, joka kahden kuukauden iässä hylättiin tarhalle, koska omistaja ei halunnut niitä pitää. Koko alkuelämänsä ajan ne oli lukittuna häkkiin. Siitä huolimatta niistä kasvoi suloisia ja ystävällisiä koiria.  Claudia on ystävällinen, leikkisä ja hauska. Siitä ei voi kertakaikkiaan sanoa mitään pahaa. Vaikka tytön elämän alku ei ole ollut kovin onnellinen, ei se ole vaikuttanut Claudiaan, joka on aina iloinen. Se rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa ja välillä käy hakemassa ihmisiltä hellyyttä. Se onkin kovin seurallinen ja alistuva, eikä ikinä ole rähinöinyt kenenkään kanssa. Tällä hetkellä Claudia on samassa häkissä yhdessä seitsemän muun koiran kanssa. Claudia on testattu kissojen kanssa ja aluksi se oli kovin peloissaan. Todennäköisesti se ei ollut ikinä ennen nähnyt kissoja ja sen takia ei tiennyt mitä ne olivat. Jonkin ajan kuluttua jätti ne huomiotta. Uusi koti saa Claudiasta varmasti uskollisen ystävän. Noin 45cm ja 12-14kg. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 15.07.2015