Cloe löytyi vaeltelemasta yksinään ja eksyksissä eräänä yönä Malagan kadulta. Onneksi poliisi haki tytön ja toi tarhalle. Joku perhe on todennäköisesti ostanut pennun hetken mielijohteesta ja sitten kyllästyneet siihen ja hylänneet kadulle oman onnensa nojaan. Cloe on kiltti tyttö, joka tykkää olla tarhan vapaaehtoisten kanssa. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen ja on alistuva. Cloe ei lähde tappeluihin mukaan ja sen häkkiä on jouduttu useasti vaihtamaan ettei tyttö tule kiusatuksi. Se tykkää leikkiä muiden koirien kanssa ja joskus jopa vaikuttaa siltä että se yrittää auttaa muita koiria sopeutumaan ja sosialistumaan. Cloea on helppo kouluttaa, koska sillä on mielyttämisenhalua ja se on mielissään huomatessaan tehdessään oikein. Cloe vaikuttaa erittäin tasapainoiselta koiralta. Cloe on noin 50cm ja 20kg.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 01.08.2015