Arviolta noin 4-vuotias Cobi löytyi kaivosta sidottuna, tarkoituksena että koira hukkuisi sinne. Onneksi eräs nainen kuuli koiran ulinan ja tämä pieni poika pelastettiin kaivosta. Selvisi, että Cobilla oli mikrosiru, mutta omistaja väitti antaneensa koiran sukulaiselleen ja tämä taas jollekin eteenpäin. Tämän pienikokoisen pojan olisi nyt aika löytää se lopullinen rakastava koti, joka ei sitä ikinä enää hylkää. Cobi on rauhallinen ja hiljainen poika, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta sopii varmasti myös ainoaksi koiraksi. Cobi on noin 25-30  cm korkea ja painaa noin 5 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 02.10.2013