Coco tuli Suomeen joulukuun lopulla kotihoitoon ja on tavattavissa Helsingissä sopimuksen mukaan.

Coco on pieni ja pippurinen tyttö, rotusekoitus voisi olla chihua ja tiibetinspanielia tms. Iloinen ja reipas koira, jolla löytyy kyllä luonnettakin. Ulkona kävelee reippasti eikä kylmä talvi-ilmasto tunnu haittaavan ollenkaan. Coco on varmasti ollut perheessä aiemmin sillä perustottelevaisuus on hallinnassa ja hän on myös sisäsiisti. Aluksi oli hieman ujo ja vieläkin arkailee miehiä hieman mutta koko ajan on rohkeampi ja oma luonne alkaa tulla esiin. Coco on loistokoira perheeseen kuin perheeseen, sopii myös ainoaksi koiraksi tai toisten kaveriksi, ei kuitenkaan dominoivan nartun kanssa sillä Cocossa on täpäkkyyttä ja hieman koittaa pöristä kotihoitopaikan toiselle koiralle, pitää puolensa kyllä. Coco on ilmoinen ja kiva koira, joka tykkää ulkoilla ja pysyy irtikin hyvin. Löhöillä tykkää myös. 

Coco on noin 4-5kg ja noin 25cm korkea. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotkati

PVM 30.12.2012