Cronos on nuori podenco-poika joka on löydetty kadulta. Sosiaalinen, iloinen ja kiltti poika joka tykkää rapsutteluista, huomiosta sekä leikkimisestä kovasti. Pojalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisistä ja on podencomaiseen tapaan utelias. Tulee todella hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja olisikin hyvä jos pojalle olisi kodissa koirakaveri. Cronos on noin 45cm korkea ja painaa noin 10-12 kiloa.

14.2.2015 

Cronos adoptoitiin tarhalta, mutta muutaman päivän kuluttua palautettiin tarhalle, koska oli hypännyt sohvalle ja sänkyyn nukkumaan. Omistaja oli myös todennut ettei hänellä ole aikaa koiralle. Kun Cronos joutui takaisin häkkiin oli se aluksi itkenyt sydäntä särkevästi kunnes oli tyytynyt kohtaloonsa.

1.7.2015 Cronos saapui kotihoitoon Suomeen

Katso video

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 02.06.2014