Yeremi, todennäköisesti jonkinlainen Dogo Argentinomix, löytyi eräältä huonomaineiselta alueelta Malagasta syömässä roskia. Se on hylätty todennäköisesti siksi, että se on kuuro. Kuuroudesta huolimatta Yeremi voi elää normaalia elämää, mutta omistajan täytyy valmistautua opettamaan Yeremille asioita käsimerkein. Yeremi on seurallinen muiden koirien kanssa, ja tykkääkin leikkiä ja käpertyä toisen koiran viereen. Poika rakastaa ihmisiä, ja pyytää hellyyttä ja rapsutuksia. Yeremi kävelee nätisti hihnassa. On tällä hetkellä noin 11kg ja 35-40cm, mutta kasvaa keskikokoiseksi tai isoksi.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 07.06.2015