Arviolta noin 8-vuotias Yuli hylättiin Malagan tarhan portille. Yuli on aika ihmeissään ja masentuneen oloinen hylkäämisestään. Tulee itse syliin ja pysyisi siinä ikuisesti. Kiltti, ihmisrakas ja hiljainen tyttö, joka tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Kävelee nätisti hihnassa.uli on kotihoidossa Espanjassa ja kotihoitopaikka kertoo seuraavaa: tyttö tulee loistavasti toimeen lasten ja kissan kanssa, tykkää leikkiä perheen toisen koiran kanssa. Yuli on kiltti ja hiljainen ja todella kultainen tyttö, johon ei voi olla rakastumatta.Yuli on noin 25 cm korkea ja painaa noin 4 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 16.01.2014