Noin vuoden ikäinen Zeus hylättiin Malagan tarhan portille. Zeus on avoin, ystävällinen ja energinen nuori koira, joka tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Vaikka Zeus tykkää kovasti juosta ja leikkiä osaa se myös rauhoittua tarvittaessa ja osaa myös kävellä nätisti hihnassa. Zeus on noin 55 cm korkea ja painaa noin 25 kiloa.

Zeus on kotihoidossa Suomessa Vantaalla, ja tutustumaan pääsee sopimuksen mukaan. Zeus on todella reipas ja hauska poika. Sisäsiisti, eikä hauku turhista. On todella huomion kipeä ja haluaisi kovasti rapsuja koko ajan ja ihmisen huomiota. Zeus pysyy metsässä ulkoillessankin hyvin irti ja muutenkin alkaa olla jo perustottelevainen. Nuoresta ja miellyttämisen haluisesta Zeuksesta saa todella hyvän kaverin harrastuksiin ja reippailuun. 

Katso video tarhalta tästä

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotkati

PVM 14.12.2012