Zoe on ollut kodissa syksystä 2012. Tyttö on alunperin pelastettu kunnalliselta tarhalta ja sairasti tuolloin erittäin pitkälle edennyttä Erlichiaa. Erlichia hoidettiin mutta jälkiseurauksena Zoe halvaantui lähes kokonaan ja hoito sekä kuntoutuminen kesti useita kuukausia, Zoe joutui opettelemaan kaiken liikkumisen alusta. Tänä päivänä Zoe on kuin kuka tahansa normaali koira ja hyvässä kunnossa, tosin kärsii vielä lievästä tasapaino-häiriöstä.

Zoe on rauhallinen, kiltti ja ihmisrakas mutta tytössä on myös leikkisä ja vilkas puoli. Tyttö kävelee nätisti hihnassa, tosin ei vielä jaksa kovin pitkiä lenkkejä. Uusia ihmisiä kohtaan Zoe on hieman arka mutta tutustuu kuitenkin mielellään.

Zoe etsii uutta kotia koska ei tule toimeen muiden narttujen kanssa joita nykyisessä kodissa on useita. Zoelle etsitään ymmärtäväistä loppuelämän kotia joko ainoana koirana tai rauhallisen uroksen kaverina. Zoe on noin 40cm ja painaa 8-10 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotjanna

PVM 06.04.2014