Yogui sai kodin Suomesta kesällä 2017, mutta joutuu nyt vaihtamaan kotia koirasta riippumattomista syistä.

Nykyinen koti kertoo Yoguista: 

Adoptoimme Yoguin kesäkuussa 2017. Kotiutuminen sujui oikein hyvin, Yogui on utelias, elämäniloinen ja ihmisrakas. Alkuun se on hieman arka, mutta kun se uskaltautuu haistelemaan uutta tuttavuutta arkuudesta ei kohta ole tietoakaan. Perheessämme on 2,5 -vuotias ihmispoika, jonka kanssa Yogui on hyvä ystävä. Se tulee hyvin toimeen muidenkin lasten kanssa.

Päivisin Yogui on tottunut viettämään aikansa yksin, lähinnä leväten. Alkuun yksinolo oli hieman pelottavaa ja Yogui saattoi turhautua jyrsimään kaikkea mitä eteen sattui. Vähitellen se kuitenkin selkeiden aamurutiinien jälkeen ja radion jäädessä päälle alkoi luottamaan, että kyllä kotiin aina palataan ja pystyi levollisin mielin vaan nauttia rauhasta.

Ulkona Yogui kävelee jo melko hienosti hihnassa ja autojen ja muiden ohitustilanteetkin sujuvat jo aika mallikkaasti. Kesällä se rakastaa uimista ja nyt talvella tykkää lumesta. Se rakastaa myös keppejä ja palloja ja kaikenlaista juoksemista.

Yogui on kaikinpuolin terve ja hyvinvoiva koira. Perheemme elämäntilanteen muuttumisen myötä Yoguille toivotaan löytyvän uusi rakastava koti.

Yogui on noin 50cm ja 22-24kg.

Yoguin historiaa: 

Yogui saapui Malagan tarhalle kunnalliselta tarhalta, joten sen aiemmasta elämästä ennen tätä ei ole tietoa. Saapuessaan Yoguin häntä oli murtunut ja pelastusyrityksistä huolimatta häntä jouduttiin amputoimaan. Tarhalla Yogui käyttäytyi hyvin, eikä sillä ollut huonoja tapoja tai ongelmia. Häkin se jakoi yhden nartun ja yhden uroksen kanssa. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 29.11.2017