Alhambra on pelastettu Paraison kunnalliselta tarhalta. Alussa se oli huonossa kunnossa fyysisesti ja henkisesti, mutta on nyt toipunut ja valmis adoptoitavaksi. Vieläkin se on kuitenkin ujo ihmisiä kohtaan, mutta pikku hiljaa rohkaistuu. Hihnassa kävely ei aluksi onnistunut, mutta sitäkin on nyt harjoiteltu. Alhambra tulee hyvin toimeen häkkikavereidensa kanssa, ja reippaan koirakaverin seurassa on rohkeampi. Se on myös leikkisä ja tykkää juosta pallon perässä patiolla. Tyttö on noin 35-40 cm ja painaa n. 8-9 kg.

Alhambran tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas koirakaveri, josta tyttö saisi tukea ja turvaa. Myös ujous on syytä ottaa huomioon, joten ihan pienten lasten koti ei ehkä ole se paras mahdollinen.

29.11.2018 Alhambra pääsi kotihoitoon Suomeen.

Aluksi Alhambra "Alli" jännitti kovasti uutta paikkaa, uusia kavereita ja uusia lenkkipolkuja. Pian kuitenkin tyttö on reipastunut ja hoitopaikan galgosta onkin löytynyt hyvä suojelija pikku-Allille. Sisäsiisti tuntuu tyttö olevan ja leikkimäänkin on jo rohkaistunut. Alhambra on kävellyt hihnassa hyvin alusta alkaen. Vain joskus innostuu vetämään. Galgon kanssa lenkillä ollessa kipittelee fleksissä omaan reippaaseen tahtiinsa. Allilla ei kunto lopu!

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 27.7.2018