Bambino on komea, reilun vuoden ikäinen galgouros. Se löytyi kadulta laihana, kuivuneena ja haavoilla. Toivuttuaan tarhalla se on nyt valmis uuteen loppuelämän kotiinsa. Bambino on pentumaiseen tapaan leikkisä, hauska ja iloinen. Se rakastaa ihmisiä, joskin alkuun uudet ihmiset saattavat hieman jännittää, sekä tietenkin koirakavereita. Bambinon tulevassa kodissa olisikin hyvä olla koirakaveri, jonka kanssa voisi juosta ja leikkiä. Bambino osaa kävellä hihnassa vetämättä. Se on noin 65-70cm ja 23-25kg.

3.9.2019 Bambino sai kodin, mutta jo parin päivän jälkeen joutuu etsimään uuden kodin. Nyt Bambino on kotihoidossa Uudellamaalla

Video Bambinosta

HUOM!  Galgojen juoksuttaminen radalla ei ole sallittua. Koiralla voi olla vanhoja vammoja joita ei päälle päin huomaa. Radalla juostessa koira keskittyy täysipainoisesti "saaliin" kiinni saamiseen eikä välttämättä huomaa kipua. Seuraukset voivat olla vakavia.

METSÄSTYS: Galgot ja podencot metsästävät juoksemalla saaliin kiinni ja tämä tapa metsästää on Suomessa laissa kielletty. Näitä rotuja ei siis saa käyttää metsästykseen.

Lisätietoa galgoista ja podencoista

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 22.7.2019 / 3.9.2019