Cattana on noin 1,5v. narttu, joka löytyi hylättynä. Löydettäessä se oli kovin laiha ja peloissaan. Vähitellen sen luottamus ihmisiin kuitenkin palautui, mutta edelleen on hieman ujo uusia ihmisiä tavatessaan. Tutut ihmiset ovat kuitenkin parasta, sillä he rapsuttelevat ja heiltä saa muutenkin hellyyttä. Cattana on iloinen tyttö, joka mielellään myös leikkii muiden koirien kanssa. Cattanan kanssa samassa häkissä on sekä uroksia että narttuja ja tulee näiden kanssa hyvin toimeen. Hihnassa Cattana kävelee hyvin ja tottelee taluttajaansa. Kohdatessaan uusia koiria hihnassa, Cattana kuitenkin haukkuu niille, mutta päästessään vapaaksi kaikki on taas hyvin. Cattana on noin 57cm ja 20kg. 

Katso video Cattanasta 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 14.9.2019