Asia (arvioitu synt.aika 2/2019) on yksi kuudesta pennusta, jotka löytyivät maaseudulta keskeltä ei mitään. Pennut vaeltelivat pellolla itsekseen, nälkäisinä ja janoisina. Onneksi joku kuitenkin huomasi pennut ja toi ne tarhalle. Koska pennut olivat olleet vailla ihmiskontaktia, olivat ne kovin peloissaan. Tarhalla vapaaehtoisten kanssa pennut kuitenkin rohkaistuivat ja niistä kasvoi leikkisiä, maailmaa tutkiskelevia paimenkoiramixejä. Valitettavasti Asia on kuitenkin jäänyt kaikkein ujoimmaksi ihmisiä kohtaan. Kaikesta huolimatta se tykkää leikkiä koirakavereiden kanssa, mutta pitää pienen etäisyyden ihmisiin. Jotta Asia saisi luottamuksen ihmisiin, olisi tärkeää, että se pääsisi pois tarhalta, kotiin opettelemaan kotikoiran elämää. Se on alistuva muiden koirien kanssa ja kissat on Asiasta hieman jännittäviä. Asia on noin 55-58cm ja 18-20kg.

Video Asiasta 

19.7.2020 Asia saapui kotihoitoon Suomeen

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 31.1.2020