Comotú on noin 6v. uros, joka on asunut perheessä koko ikänsä pienen bodequeron Noboin kanssa. Valitettavasti heidän omistajansa kuitenkin sairastui eikä pystynyt enää huolehtimaan koirista. Niinpä naapuri toi koirat tarhalle. Aluksi molemmat koirat olivat ymmärrettävästi kovin järkyttyneitä ja surullisia tilanteesta. Ajan kanssa ja vapaaehtoisten avustuksella Comotú on alkanut saada iloa takaisin elämään, ainakin välillä. Olisi kuitenkin Comotún onni, jos se pääsisi pois tarhalta, takaisin kotioloihin ja ihmisten pariin, missä se on tottunut olemaan. Comotú on melko matala-aktiivinen, joka kuitenkin tykkää käydä kävelyillä. Se käveleekin hihnassa rauhallisesti ja kohtaa vastaantulevat koirat kiinnittämättä niihin sen kummempaa huomiota. Se on sosiaalinen sekä urosten että narttujen kanssa ja voisi sopia asumaan myös kissakotiin. Comotú on noin 60-65cm ja 38kg.

Katso video Comotústa

Comotú ja kissat

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 14.3.2020