Chusa on noin 3v. narttu, joka adoptoitiin pentuna. Koti rakasti Chusaa, hemmottelivat ja leikkivät sen kanssa. Perheellä oli myös lapsia ja Chusa tykkäsi leikkiä heidän kanssaan. Kuitenkin Chusa kasvoi, se tarvitsi enemmän liikuntaa ja aktiviteettia. Se hyppi lasten päälle ja raapi näitä innostuessaan. Se ei ollutkaan enää se söpö, pieni pentu, lasten leikkikalu. Uloskaan Chusa ei enää päässyt, koska se olisi pitänyt opettaa kävelemään hihnassa. Niinpä perheen mielestä oli helpompi lukita se yksin huoneeseen. 

Chusan energia on keskitasoa, se tarvitsee liikuntaa ja aktivointia. Leikkialueella se ei oikein tiedä miten toimia, pallot aiheuttavat sille hämmennystä. Mielummin se tulee luokse rapsuteltavaksi. Häkissään se on rauhallinen ja odottaa vain että joku tulisi viemään sitä kävelylle. Chusa onkin kovin ihmisrakas. Tarhalla se elää häkissä uroksen ja toisen nartun kanssa, ja tuleekin niiden kanssa hyvin toimeen. Chusa voisi sopia myös kissakotiin. Chusa on noin 55cm ja 13-15kg. 

Katso video Chusasta 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 14.3.2020