Aquiles, noin 2,5v., on tullut yhteistyötarhallemme kunnalliselta tarhalta joulukuussa 2019, joten muuta tietoa pojan historiasta ei ole. Ihmetellä vain voin, miksi Aquiles on hylätty. Aquiles on tosi kivanoloinen koira, joka nauttii ihmisten seurasta. Kun häkkiin menee, se tulee heti iloisesti tervehtimään. Patiolla se leikkii mielellään koirakavereiden kanssa ja välillä hakee rapsutuksia vapaaehtoisilta. Aquiles tulee hyvin toimeen häkkikavereidensa kanssa, jossa on sekä uroksia että narttuja. Aquilesia on myös viety patikkaretkelle, jossa oli noin kaksikymmentä muuta koiraa. Aluksi se oli hieman hermostunut uudesta tilanteesta ja uusista koirista, ja halusi pysytellä lähellä tuttuja koirakavereita. Pian se kuitenkin pystyi rentoutumaan ja nauttimaan retkestä. Aquiles on noin 53cm ja painaa noin 28kg.

Katso video Aquilesista  

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 25.7.2020